Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

Brei- en Haakcafé

Elke laatste Woensdag van de maand vindt een Brei- en Haakcafé plaats in onze studio in Utrecht!
Het eerst volgende café zal zijn op  26 Juni 2024 van 19-21u – meld je hier aan!

Tijdens onze Brei- en Haakcafé kun je gezellig breien of haken, patronen en tips uitwisselen onder het genot van een kopje thee of koffie.

Het Brei- en Haakcafé is toegankelijk voor iedereen die van breien en haken houdt. Meedoen is helemaal gratis!
Iedereen is van harte welkom  maar er is een beperkte ruimte beschikbaar. Daarom vragen wij om je vooraf in te schrijven via het contactformulier.

Neem vooral je brei- of haakwerk mee en schuif gezellig aan. Koffie en thee staan klaar.

De winkel is ook gewoon geopend tijdens het Brei-en Haakcafé.
Shoppen, snuffelen, inslaan, ontspannen en/of iets nieuws leren, dat kan allemaal!

Kom het een keer uitproberen. Je bent van harte welkom.

*****

Thema Groep Kanker – Woensdag 26 Juni 2024 van 10.00 tot 12.00 uur

Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten en heb je een passie voor breien? Dan is het Brei- en Haakcafé iets voor jou! Al breiend (of haakend) kom je tot de mooiste gesprekken en kun je je ervaringen rondom kanker met elkaar delen. Het breicafé is toegankelijk voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker en voor naasten.

Het blijkt dat er bij veel kankerpatiënten behoefte bestaat aan contact met lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt. Het helpt om er over te praten. Door het contact met lotgenoten leert men beseffen dat ze niet de enige zijn met deze problemen. Je kunt tijdens onze Brei- en Haakcafé je verhaal delen met lotgenoten en vrijwilligers. Er wordt geen therapie aangeboden, maar een ontmoetingsplaats waar men kan praten over ervaringen, angsten en emoties die kanker met zich meebrengt.

Heb jij interesse om mee te doen? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we je op de hoogte houden en in contact brengen met de groep.