Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

Brei- en Haak café – Thema Groep Kanker

Thema Groep Kanker – Woensdag 22 februari 2017 van 10.00 tot 12.00 uur

Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten en heb je een passie voor breien? Dan is het Brei- en Haak café iets voor jou! Al breiend (of haakend) kom je tot de mooiste gesprekken en kun je je ervaringen rondom kanker met elkaar delen. Het breicafé is toegankelijk voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker en voor naasten.

Het blijkt dat er bij veel kankerpatiënten behoefte bestaat aan contact met lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt. Het helpt om er over te praten. Door het contact met lotgenoten leert men beseffen dat ze niet de enige zijn met deze problemen. Je kunt tijdens onze Brei- en Haak café je verhaal delen met lotgenoten en vrijwilligers. Er wordt geen therapie aangeboden, maar een ontmoetingsplaats waar men kan praten over ervaringen, angsten en emoties die kanker met zich meebrengt.

Op woensdag 22 februari 2017 wordt in onze breiwinkel voor de tweede keer een Brei- en Haak café voor mensen met kanker gehouden.  Heb jij interesse om mee te doen? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we je op de hoogte houden en in contact brengen met de groep.

Meedoen is helemaal gratis! Kom het een keer uitproberen. Je bent van harte welkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *