Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

Breidag en Haakdag: Het hipste event van Nederland!

Jong en oud raken in de ban van dé nieuwe trend: haken en breien. Met deze oude ambachten maak je de mooiste en hipste sjaals, tassen, vestjes, truien, kussens en nog veel meer. Zowel voor liefhebbers van fris en modern tot art deco, retro of klassiek; met haken en breien maak je de mooiste creaties die bij jou passen. En wat dacht je van de nieuwe Street Art “wildbreien” Sinds Artis in Amsterdam is gehuld in de mooiste en gekste breiwerken is deze nieuwe trend niet meer te stoppen!

Het event “Breidag en Haakdag” vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart a.s. in het Meeting District in Nieuwegein. Wat kun je verwachten? Je vindt er uiteraard van alles op het gebied van haken en breien. Er zijn maar liefst 80 stands/winkels, gevarieerde workshops, tentoonstellingen en een patronendokter. Of je nu wilt leren haken en breien, of al een ware kunstenaar bent; je zult je hart op kunnen halen.

De eerstvolgende Breidag en Haakdag vindt plaats op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2013 van  10.00 tot 17.00 uur in het  MeetingDistrict Nieuwegein.
Entree: € 8,00 p.p., kinderen tot 12 jaar gratis
Er is geen geldautomaat aanwezig, diverse standhouders beschikken over pin
Horeca beschikbaar
Parkeren is GRATIS

Catering

Op de beursvloer vind je bij de ingang een cateringplein. Daar kun je rustig een kopje koffie of thee drinken met heerlijke appeltaart. In de lobby kun je soep, een broodje of andere kleine snack gebruiken. Het is niet toegestaan om meegenomen etenswaren te nuttigen.

Kom ook en bezoek onze stand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *