Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

De Warme Truiendagtrui

Hij is af! De warme truiendagtrui!
Eindelijk zou ik zeggen want het is best wel een uitdaging geweest. Ik ben blij dat ik hem op naald 9mm heb gebreid, anders had ik hem zeker niet af gekregen 😉

Nadat ik alle stukken had gebreid is mij pas opgevallen dat het achterpand niet overeenkomt met het achterpand op de foto. Nog een keer het patroon nagekeken maar ik heb het wel goed gebreid. Dus klopt het patroon niet en dat vind ik minder leuk,  want dat had ik zo niet verwacht. Goed, de mouwen waren ook geen success voor mij. Ik heb ze 3 keer weer uitgehaald omdat ze gewoon veel te wijd waren. Daarom heb ik het patroon aangepast en ben er nu wel blij mee. En het patroon van de mouwen komt nu overeen met patroon van de achterkant 😀
Trui voorTrui achter

Ik heb ook nog een fout in het patroon voor de voorpand gevonden. Zou ik het aanraden voor iemand met weinig ervaring? Zeker niet! Maar uiteindelijk was het wel leuk om mee te doen en ik vind het wel een mooi resultaat.
En hij is echt superwarm (die trui van mij is met 8 bollen Drops Andes gebreid). Dus de verwarming gaat zeker lager op vrijdag 5 februari 2016.

Wil je ook meedoen? Dan kijk hier voor meer informatie of het gratis patroon van de warme truiendagtrui!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *