Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

Mystery Knit-A-Long (KAL)

We hebben weer iets nieuws bedacht: Een nieuwe mystery KAL, waarbij je pas aan het eind van het project weet, hoe het geheel eruit gaat zien.

Wat we nu kunnen vertellen is dat het om een deken gaat. Ik noem het een ‘Knit&Purl-blanket’ of ‘recht&averecht-deken’. We zullen verschillende combinaties van recht & averechte steken breien zodat met elk deel een nieuw patroon verschijnt.
Alles wat je moet kunnen is opzetten, recht en averecht breien en afkanten. Het is dus uiteraard geschikt voor een beginner, maar door de verschillende combinaties blijft het leuk en zal het ook voor de gevorderde breister niet saai gaan worden. En het is altijd leuk om nieuwe steken combinaties te leren, toch?

Wat kunnen we je nu al vertellen:
De maat die wij hebben gebreid is 80x80cm, maar het is mogelijk om de maat aan te passen.
De deken bestaat uit 13 onderdelen, waarvan we iedere week twee tot drie patronen op onze blog vrijgeven (afhankelijk van het gebreid stukje)!

Wil je ook meedoen? 
Je hebt de mogelijkheid om één van onze KAL pakketten bestellen (ze zijn al vanaf 12,40€ te verkrijgen van 100% natuurlijke garens), of je mag met je eigen garen werken. De patronen zullen voor iedereen op onze blog te zien zijn.
Voor maat 80x80cm zou je ongeveer 800m garens nodig hebben, geschikt voor breinaald 5mm.

Klik hier om heel gemakkelijk één van onze pakketten te bestellen. Bestel voor 1 Juni en ontvang een leuke korting op het pakket. Om het nog mooier te maken doen we er ook  nog een verrassing bij 🙂

De pakketten worden vanaf 15 juni verzonden en we beginnen op 19 juni, zodat we allemaal  tegelijk aan de deken werken. We hebben er nu al zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *