Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

New Year, new goals – OUTLET SALE

First of all: HAPPY NEW YEAR – I hope 2023 will treat you well.

2022 had been an exciting year for me and looking back at everything it has brought to me, I am really looking forward to 2023.

Since becoming a mum it has been challenging to find a good work/life balance and it has made me reflect on how I want to move forward. And one thing I have realised is that whilst I have a yarn shop that I absolutely love, it is not the yarn shop of my dreams.

So that will be the goal for 2023: To create the yarn shop of my dreams!

For that reason I am working on an Outlet Sale.
We need to let some things go and make room for new things to come.

So, on Saturday 28th of January our studio will be open from 10-15h for a special sale. Marije and I will be there to help you pick yarn for your projects and you can expect lots of items on sale.

Will you come and help me create the yarn shop of my dreams?

P.S. There are already a lot of products in our Sale section – why don’t you have a look?

****

Allereerst: GELUKKIG NIEUWJAAR – Ik hoop dat 2023 jou ontelbaar veel lichtpuntjes gaat geven.

2022 is voor mij een spannend jaar geweest en terugkijkend op alles wat het mij heeft gebracht, kijk ik enorm uit naar 2023.

Sinds ik moeder ben, is het een uitdaging geweest om een goede balans tussen werk en privé te vinden en het heeft me doen nadenken over hoe ik verder wil. Één ding heb ik me gerealiseerd, hoewel ik een garenwinkel heb waar ik absoluut dol op ben, is het niet de garenwinkel van mijn dromen.

Dus dat wordt het doel voor 2023: De garenwinkel van mijn dromen creëren!

Daarom ben ik bezig met een Outlet Sale.
We moeten sommige dingen loslaten en ruimte maken voor nieuwe dingen die komen gaan.

Dus op zaterdag 28 januari is onze studio open van 10-15u voor een speciale uitverkoop. Marije en ik zullen er zijn om je te helpen bij het uitzoeken van garen voor je projecten en je kunt veel items in de uitverkoop verwachten.

Kom je me helpen om de garenwinkel van mijn dromen te creëren?

P.S. Er zijn al veel producten in onze Sale-sectie – waarom neem je niet alvast een kijkje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *