Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

Gratis patroon / gehaakte deken

Op de website van Garnstudio Drops vindt u meer dan 3500 breipatronen in het Nederlands. Sommige patronen gaan zelfs terug naar de jaren 80!

Ik ondekte deze pagina een paar jaar geleden en was zeer blij met deze pagina. Niet alleen omdat de patronen gratis en duidelijk zijn, maar ook omdat ik er nieuwe en trendy patronen kan vinden. Voor een aantal producten die ik zelf heb gehaakt of gebreid, heb ik het patroon ook op deze website gevonden. Vrienden die ik naar de gratis patronen van Garnstudio heb verwezen, maken ook veelvuldig  gebruik van deze website.

Een van mijn favorieten voor het komende najaar is deze gehaakte deken:

Ik ben altijd al een fan van dit soort dekens geweest, maar ben absoluut verliefd op deze kleuren. Ik ga deze deken dan ook zeker binnenkort haken en zal, zodra ik klaar ben, daar ook foto’s van posten op mijn blog.

Het patroon van deze deken kunt u hier vinden. De materialen die benodigd zijn voor het haken van de deken zijn hier te vinden.

Happy knitting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *