Wollyhood is dè wolwinkel in Utrecht!

Nu verkrijbaar: AslanTrends

AslanTrends, opgericht in 1951, streeft ernaar op natuurlijke garens uit Zuid-Amerika te produceren van de allerhoogste kwaliteit.
“AslanTrends Natural Luxury Yarns” komen uit Patagonie en het Andesgebergte.  De bron voor hun garens is Alpaca fleece, een topkwaliteit vezel, die bekend staat om lichte, warme, zachte en duurzame eigenschappen. Daarnaast jeukt Alpaca niet.

Als een van de eerste winkels in Nederland, zijn wij blij om u de volgende garens aan te bieden:

Bariloche:
Dit unieke handgeverfde wollen garen is een waar meesterwerk. De lichte draai/twist van het materiaal is zeer geschikt voor diverse brei-stijlen en biedt een maximum comfort. De zachtheid, schoonheid en duurzaamheid van Bariloche zullen u veel breiplezier geven!

Del Sur:
Pure ultra zachte merino wol, ideaal om mee te breien en haken. In tegenstelling tot andere traditionele wol op de markt, is merino wol veel fijner en zachter.

Los Andes:
Deze handgeverfde wol met een vlam-effect is een must have! De combinatie van het materiaal, de meerdere kleuren en tinten, maakt van elke streng een waar kunstwerk.

Pima Clasico:
Deze 100% katoenen garen is een van de zachtste katoenen garen waarmee je kunt werken. Dit extra zachte garen met een fijne touch is een plezier om mee te werken en fantastisch geschikt om spullen te breien of haken voor babies, kinderen en volwassenen.

Tango:
Een mooie mix met marmer kleureneffect uit de nieuwe ‘Fantasy Luxury Yarn Collection’ van AslanTrends. Tango is verkrijgbaar in effen kleuren of handgeverfde mix.

Zoals gebruikelijk hebben we deze garens eerst zelf uitgeprobeerd en we kunnen AslanTrends absoluut aanbevelen! Als je werkt met AslanTrends, dan voel je het verschil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *